Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot av mina skratt från igår


Vinden som drar genom mitt hår i dag
känns inte ett dugg smekande
bara svårmodig känsla dröjer sig kvar

suckande trött konstaterar jag

Solens strålar lyser väl lika vackert idag
som igår men de känns inte alls
bara ett blekgult sken lyser där uppe

når mig inte värmer mig inte

En känsla av tomhet fyller mitt inre
ekot av mina skratt från igår
låter märkligt
var det jag som lät så lycklig
varför lämnade glädjen

finns den att få tillbaka eller är den borta





Fri vers av sunnanvind
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-14 22:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
När ekot av skratten från igår känns märkliga och solens strålar inte värmer riktigt..ja det är en sorglig vemodskänsla som infinner sig då..bra skrivet
2007-06-15

  issac.a.m
Stark text. Du berör..du fångar
du skriver så underbart...
2007-06-14

  Rosen VIP
Känslan här känns igen! sånt här vemod kan vara svårt att förklara, svårt att \"ta\" på. Men det har ju du gjort med dina ord.
Älskar rubriken!
2007-06-14

  devilsangel
Smärtsam text...men vacker. Jag läser mycket mellan raderna och känner igen känslan alltför väl..
Solen förväntar sig värma och få en att må bra men ibland är det bara kallt inuti...
Det som fick en att skratta igår, kan va meningslöst idag...
Men glädjen kommer tillbaka, efter nödvändig vila..
*kramar om*
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind