Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina brunnar översvämmades av min tanklöshet.


Förlåt



Förlåt.
Åh, min älskling,
förlåt.
Förlåt för all din gråt.

Förlåt.
Förlåt min älskling,
jag ber.
Det ska aldrig ske mer.

Så, min älskling,
förlåt.
Förlåt mig för din gråt.

© Boa Berg
2007-05-05
03:11




Fri vers av Boa Berg
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-05-14 04:00



Bookmark and Share


  Beata Grefberg
väldigt mycket förlåt boa kram från bea
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg