Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om mig nu

 

jag ville vara en bland er

och kunna visa upp ett liv

som matchade era dagar

 

ni kunde få veckla ut

silkespappret runt

mitt jäktade leende

 

och all tacksamhet,

som skylde otillräckligheten

 

men det gapade så tomt

och i den tomheten rymdes

så lite av mig och kärlek,

 

den kärleken som

prestationen kunde köpa

skavde förljuget

 

och jag tvingades släppa,

tillslut släppte jag er

familj och förväntningar

 

fick rinna ur mina händer

helt till slut för det var

det enda sättet

 

för mig, jag talar om mig nu

jag har simmat för att

rädda mitt liv

 

sedan dess,

för att ge det ett värde

 

jag tror att jag närmar mig

rätt stränder nu

 

och ibland vill jag säga till er

att ni inte vet vem jag är

när ni tror att det är

jag som är vilse

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 12:51



Bookmark and Share


  K*
skrivet direkt ur den rätta riktningen.
skitbra molly!!

\'och i den tomheten rymdes

så lite av mig och kärlek,



den kärleken som

prestationen kunde köpa

skavde förljuget \'

( en sak bara; tillslut/a eller \'till slut\' ?)
2007-05-14

    Ling
Känner igen mig. Du kunde tala till hela världen med den här dikten. Det är svårt att gå sin egen väg, för man kanske måste gå den ensam. Bra skrivet!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons