Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar


Regndroppar faller
så som mina tårar
när ögon möts
blickar tänds 

 En famn av trygghet
värmen tänds
ögonblick av under

Regndroppar faller
så som mina tårar
ögon möts
blickar tänds

Där står vi
på vägen utan ord
av vilsna själar
där
lyckan försvann 

Regndroppar faller
så som tårarna gör




Fri vers av Lindizz
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-05-14 14:22



Bookmark and Share


  nettizen
\"Regndroppar faller
så som tårarna gör\"

Vackert formulerat.
Gillar hela dikten , som var fin om än sorgligt vemodig, men särskilt den strofen etsade sig fast. Fint!
2007-05-14

  Jannike
En vacker text med skön rytm. Gillar den! :D
2007-05-14

  for BIG mistakes
Du skriver bra jag kunde inte ha skrivit bättre själv. :)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz