Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp?

 

~

Poesiläsning

råder bot på ordtorka

Mental onani

~

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 532 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-14 18:20



Bookmark and Share


  Agnes
Japp Jer, och inte nog med det - det kan börja växa hår på tangenterna!
2007-06-09

  Jer
Kan man bli blind på poesiläsning?
Eller var det mental onani?
2007-06-08

  [jimmy]
ja, poeter
behöver poesi-porr
för att få till det

j :)
2007-05-16

  Björn Donobauer
man froterar sina erogena zoner med ljuva toner..
men efteråt kan det va tomt ändå.. på både njutning ooch nya ord. Men ... du har så rätt.
2007-05-15

    Maria Malm
Poesiläsning en hjälp på vägen..fyndig text
2007-05-14

  Eline.P
Mycket sanning ligger i dessa rader. Tack Gud för poesiläsning :)
2007-05-14

  © anakreon VIP
Att kittla loberna med andras ord
är poeternas eget afrodisiaka.
Applåd!
2007-05-14

  Linda Odelmar
Fyndigt & sant på samma gång..Härlig läsning...
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes