Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är lyckliga nu för vi blåser såpbubblor

Sedan
blåste vi såpbubblor
det var som om
vi låtsades
att vi inte hade några
sorgsenhetsproblem

Vi var bara
lyckliga
och barnsliga
och lite galna

Men jag tror inte vi
låtsades
för vi är lyckliga
båda två
numera
vi som varit så mörka
tillsammans
som gråtit för varandra
då och då
ja, du och jag
vi blåste såpbubblor
och pratade om kärlek
nyss

Vi sjöng och såpbubblorna
hade olika färger
och vi önskade att vi kunde
stänga in dom
i min väska
men det gick inte

Det enda som avbröt
vår barnslighetslycka
var att kära du
spillde ut massa såpa

Och vi reagerade
som om du blivit skjuten
och att det varit blod
som spillts på asfalten

Men sen älskade vi
såpbubblor
och du blåste dom
mot mitt leende
för jag ville pussa
dom

Jag hoppas inte vår vänskap
försvinner ut i ingentinget

Precis som såpbubblorna
som gick förlorade.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-05-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka