Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag är

jag är den väg som ingen väljer att gå.
jag är den felande länken.
jag är det ruttna äpplet som ligger underst i högen och skyms av all perfektion.
jag är skräpet på marken.

jag är byxorna som ingen kommer i.
jag är skavsåret på tån.
jag är klottret på skoltoans dörr.
jag är dammet i din hall.

jag är möglet på brödet i affären.
jag är tonen som alltid sjunges falskt.
jag är historian som aldrig blev berättad.
jag är den smaklösa såsen.

bland oskrivna regler är jag undantaget som dem bekräftar.
jag är helt enkelt ingenting alls.




Fri vers av niffe
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-05-15 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe