Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärnhuset

Jag
mitt universums origo
subjektet för alla objekt
opåverkad av fysik och logik

Jag
finns alltid bakom mig
som ett osynligt ryggstöd
av omaterialiserat urberg

Jag
känner ej kyla
ej värme
är bortom sorg och glädje

Jag
är utgångspunkten
mittpunkten
och slutet
i den eviga
Gnistan




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-05-15 16:29



Bookmark and Share


  PPQ
en känsla av axis mundi:)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand