Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hämd som dödar oss båda i Teaterparken

 

När du en dag blir skjuten
ska jag gråta i dina öppna sår
medan du ligger och tycker synd om dig själv
på din traumatiska dödsbädd
kanske i Teaterparken
och jag ska skrika åt dig

Smärta
jag vet

Smärta
TRO MIG, JAG VET

Det kan hända att jag samtidigt
skriver kluddriga skrivstilslappar
där det står hur mycket du sårat mig
under alla vedervärdiga år
och jag lägger det vid ditt hjärta
som jag förmodligen skrapat fram

Du skriker nog hysteriskt
och jag kanske svimmar av
för det är dina elaka skrik jag hör
när jag ristar in kryss i handleden

Vi förblöder troligen tillsammans där
bland alla stackars alkisar
i Teaterparken
ingen skulle hjälpa oss
för det är ju
du med dina elaka ögon
och jag med min skärda kropp




Fri vers av ingentingflicka
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 18:33



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Mkt fin
Saalam
2007-06-25

  Amirella
Jag är nyfiken på teaterparken.
2007-05-15

  SvaldAvEvigheten
Fin dikt, jag gillar.
Känner igen en hel del,
För vem känner inte smärta?
Jag gillar allt det morbida, hemska, mörka, svarta och underbara!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka