Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att det aldrig kan bli som förr men du behöver inte hata mig för det

Förbjudna skratt i plural
och för många smältsekunder
hack i alla minnen det vet jag om
jag vet, allt är förändrat nu
vi städade bort så gott det gick
och svalde det som var kvar
inte glömt imorgon, inte nästa dag heller
jag vet, allt är förändrat nu
virvelsvindsliv och ditt svarta hjärta
båda rispar alltet i bitar
jag får känslan av att du vill det
efteråt gick jag ensam hem
för jag ville inte vara med dig längre
och jag vet, allt är förändrat nu.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-05-15 18:37



Bookmark and Share


  elvira<3
orden är perfekta
och faller så perfekt i mitt huvud!

elvira
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka