Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Är Nu


Solen strålar

 havet är grönt och blått

stränder är varma heta

barfota steg 

för mig

 till dig

framtiden är nu




Fri vers av Lindizz
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 18:47



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Dikten lyser i både färg o känsla - Hopp. Med havet som är så stort, vackert ligger det som en rening, om vad framtiden bär framför sig... ett hopp i det nya
2007-05-28

  devilsangel
underbart....ser sommarbilder framför mig, en ljus framtid
2007-05-19

  Lars Granlöf
forever
2007-05-15

  nettizen
japp, framtiden börjar nu....
Mycket fin och hoppfull text
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz