Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pirr


pirr pirr sa våren
när grönskande björkar

dansar i vinden




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-05-15 22:28



Bookmark and Share


  Cris
Men vad fint!! titeln är lockande.. och haikun pirrar och ger fina gröna bilder
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP