Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med skuld


Grodor

Jag tvekar
så länge det går
skakar tyst i mig
tar sen orden i munnen
trots att jag vet
att det är citat
ur dina mardrömmar
hoppas
att någon sorts placeboeffekt
av min desillusionsmedicin
ska göra underverk
men bränner tungan
rycker till
som av en elektrisk stöt
spottar ut
kladdar ner
inser
att det inte är någon idé
att försöka torka upp
fläckar
som aldrig kan försvinna ändå

går bort
släcker ljuset istället
och omfamnar mörkret
där du känns
men inte längre finns




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-05-15 22:29



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Avslutning var magisk!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand