Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet tal

Du vet
att jag skulle överge dig
för minsta lilla bris
att du är
en temporär kompromiss
i väntrummet
till något riktigt
någon bättre

Du vet
att du bara är
ett tidsfördriv
knappt värt tiden
en reklampaus
i min turkiska film

Du vet
att du för mig är
sex, dåligt samvete och skuld
men som en fjäril
dras du in i min eld
i väntan
på att eftertankar
ska ladda ur
magnetismen
och nöta bort
fysisk attraktion

Vi är tillsammans
den oförätt
som vi utvalt
att förgöra oss

Om du visste vem jag var
skulle du hata mig ännu mer




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 22:39



Bookmark and Share


    BTS
Välformulerat om det destruktiva i en relation!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand