Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag i Dig

Jag var sanningen
i dina farhågor
jag var Skuggan
i dina mardrömmar

Jag var tvivlet
i ditt undermedvetna
den som gnagde i ditt bakhuvud
irriterande onåbar

Jag var sältan
i dina sår
klådan mellan dina ben
metallisk blodsmak
i din förskjutna mun

Jag var darret
på din underläpp
svettdroppar i nervösa händer
den värkande anspänningen
runt hela din kropp

Jag var ett löfte om ett hot
en hård näve i din självkänslas solar plexus

Jag var tappad luft
och tomrummet i dina dagar därefter




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 732 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-15 23:12



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Djupa spår mannen, tungt, underbart och ja fan nä kan inte skriva mer bara fånglor.
2007-11-08

    Ros
Beundransvärd.
2007-11-07

  stella
Vilket avtryck! :)
2007-11-07

  PPQ
grattis till redaktionens val. Jag minns då jag läste en text av dig föörsta gången. Du var en frääscjh vind som behövdes här på poetyer. Det är du fortffarande och du har visat att du har många strängar på din lyra. Jag hoppas folk förstår vad bra du är.
2007-11-07

  MotherBitch
känner igen mig...i din text....

blev så liten..igen...
2007-09-05

  Eline.P
En oerhört stark text! Vecklar inte in mig i varför, kommer bara att bli en platt kommentar känner jag. Den här dikten sticker ut och talar helt för sig själv. Bokmärker på stört!
2007-08-21

  Död Mans Hand
Jo, påminner nog om mycket, formmässigt.
Södergrans \"Vierge Moderne\" tex. fast den är i presens.

måste ju finnas tusentals \"jag var\"- & \"jag är\"-ditt och datt-dikter.

man är sällan så originell som man kanske ibland kan tro ;D
2007-05-21

  Sanningsägaren VIP
Underbar!
2007-05-15

  Scalebag
jaså det är du din fan! Har letat efter dig...




;)

men det gör inget
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand