Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ä k t a .

Släck lampan
Stjärnorna lyser starkare


Lyssna på vinden
Den var här innan dig


Känn doften av de sovande blommora
Ingen fejkad parfym






Lev livet på riktigt
Det är mycket härligare..




Fri vers av lillapoeten
Läst 1270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-16 10:28



Bookmark and Share


    crapcat
fint!
2007-10-06

    Cammo
åh, så fin. jag tycker verklgien om den. Du har skrivit väldigt levande
2007-06-08

  Sanchez VIP
en äkta vacker tanke framför denna dikt
2007-05-17

  ulli
mycket fint mellanstycke på dikten.

\"Lyssna på vinden
Den var här innan dig\"

gillar starkt hur du kursiverar andra raden på styckena.
2007-05-17

  Anna Nickolausson
håller fullständigt med
2007-05-17

    Bim
Härlig grundsyn.Hälsn.Bim
2007-05-17

    Bodil Sandberg
Ja det kallar jag ä k t a livsfilosfi...kloka ord!!!
2007-05-17

  ettjag
Helt underbar, jag känner mig helt fångad. Applåderar, bokmärker och ler stort.
2007-05-16

  Abandoned
hittar inga ord för att beskriva den.
rent, rakt på sak ändå vacker och slingrande.
applåder till dej
2007-05-16

  ögonblick
jättevacker... helt otroligt viktigt budskap
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel