Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rally

 

Tappar en bakskärm
i svindlande rallyfart
alltid lite svinn

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 656 gånger
Publicerad 2007-05-16 12:46



Bookmark and Share


  Martin VIP
Jo, det kan det ju vara värt.
Snyggt att det går så snabbt att du tycks tappa delar av meningar, det illustrerar texten väl.
2007-05-16

  Nina V A
hehe japp alltid lite svinn, urskön och fartfylld!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H