Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ödets strand.

 

Många önskar sig en solig öde strand

att vistas på

under sin semesterresa.

 

Att få sola och bada

i ett turkosblått hav

varje dag.

 

 Att få njuta av lugna fridfulla

smekande vindar

varje natt.

 

Att få sitta där och titta

på en magisk solnedgång

varje kväll.

 

Men vem vill att den öde stranden

ska bli ens öde

tills den sista solnedgången

utan ett leende går ner

bakom horisonten.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-16 13:27



Bookmark and Share


  Cris
Nej det vill man ju inte.
Din symbolik stämmer ju in på
det mesta.
2007-05-16

  devilsangel
mycket fint! Slutet, helt underbart...
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf