Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Början till en låt....


Ingen stjärna blinkade i kväll


Om mina steg bär mig
kommer jag att gå
så länge som de mig bär

Har inga hintar om nå\'t
annat om du vill veta
bara här o nu o du o jag

Månen viskade avsked inatt
hörde du det likt jag
det var så tyst efteråt

Vad sa stjärnorna till dig
att det var kvällning
till mig sa de inget

Ingen stjärna blinkade i kväll
till mig om oss


bara farväl






Fri vers av sunnanvind
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-16 22:21



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
gråt...
2007-05-18

    Maria Malm
Stjärnfullt skrivet!!
2007-05-17

  nettizen
en helt okej början på en låt.... väntar med spänning på skivsläpp så man får höra den i sin helhet. :)
Vackert vännen.
2007-05-17

  issac.a.m
Så Vavkert...
2007-05-16

  devilsangel
en klar insikt här! t om stjärnorna berättar...

väldigt fin början till en låt, hoppas man får höra den sen...
2007-05-16

    JJ VIP
Ett vackert avsked sett med sansade ögon....om viskande måne och talande stjärnor.....Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind