Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skola någonstans.




Välkommen till de allra flestas värld

 

Sprucken mun i skolkorridoren
rektorn ligger och slår på golvet
alla ser tegelplattor överallt
kärleksklotter och tindrande blod
tuggummi och utkastningar
kaos i alla maskrosbelägrade ljusgårdar
flickor gastar om depressioner
pojkar är dömda att att spatsera
vattenpölsdränkta gåhemlappar
bortglömda besöksveckor
mörkt bröd och tennisbollar
en biologibok i trasor
krav från första dagen
oseriösa tragikelever i högar
ingen lik den andra egentligen
skrik på olika dialekter
dåliga betyg för ingen bryr sig
så mångas hem i så många timmar

Jag klagar inte precis
bara konstaterar




Fri vers av ingentingflicka
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka