Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksbesvär

lämna någon,se
smärtan i sorgsna ögon
dela ett hjärta




Prosa (Novell) av Myself
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-05-17 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself