Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


mäter


mäter tiden
med suckars djup och antal

för hennes ankomst




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 10:13



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
javisst! tiden är i själva verket ett större eller mindre antal andetag!
2007-05-17

  Cris
Känns som om det går långsamt. lite vemodigt men hopp eftersom en ankomst väntas..
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP