Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stupar i vattenbassängen



Ooo... vilken dag - min födelsedag
vi bullar upp till en underbar dag

Först är det frukost med kaffelikör
familjen sjunger i ostämt kör

Sen kommer lunchen
med ärter och punchen

middagen intas med stek och avec
paketen, de kommer fram ur en säck

Och när solen den sjunger den sista refrängen
med min kära jag stupar i vattenbassängen


Ooo... vilken dag - min födelsedag
Jag önskar den vore var eviga dag




Fri vers av Rimsmeden
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 10:29



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
GRATTIS!!! Jätte rolig, full av glädjesmak födelsedag!
(\"ur en säck\" - hi hi... nästan som att jultomten gör en extra insatts för din födelsedags skull:)
2007-05-17

    Brell
Grattis på födelsedagen! Fint rim! =)
2007-05-17

  Carlita
Grattis! till födelsedag o fin text:)
2007-05-17

    lillapoeten
Grattis på födelsedagen!!! (pappa fyller också idag )
2007-05-17

  Havsjungfrun
=)..nämen GRATTIS!..=)..och applåd för din text!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden