Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nästan...

Det är nästan inte natt
och lommen har inte ropat

Ljuset har för längesedan
krökt sig bakåt
i mina ögon

I går kom tystnaden
och ville in

Jag lät den




Fri vers av Tingsta
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-05-17 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta