Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ängel...

Det var som en dröm, jag vaknade ur. Jag såg dig min ängel som förde mig tillbaka till livet bort från mörkret.
Som i mina drömmar blev jag förälskad i en ängel. Ängeln som förde mig tillbaka till dom levande. Där jag kunde andas det gjorde ont att vara levande och jag visste att mina dagar i livet var räknade.
Men jag tänkte att det inte fans något bättre än att få dö med den jag älskar.
Det är så jag vill tillbringa mina sista dagar i mitt liv med min ängel.
Min smärta som finns inne i mig gör att jag vill synda, ta mitt liv i väntan. Jag väntar på att det ska bli mörkt där jag aldrig ska kunna se dig.
Hur du ler hur dina tårar rinner ner från dina kinder.
Du finns i mina drömmar, jag smeker din kind och kysser dina kalla läppar jag vet att du inte andas längre, det gör mig sorgsen över att se dina ärr på dina handleder att någon för länge sedan krossade ditt hjärta så svårt att du inte ville leva..
Jag älskar dig, jag skulle aldrig kunna såra dig..
Jag vill leva med dig i resten av mitt liv, det finns inget bättre än att få dö med dig att vi ska ta våra sista andetag tillsammans..

Min ängel ..




Fri vers av Kixy
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-05-17 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy