Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radarn snurrar

Radarn snurrar
trasslar in sig
i sjögräs av svammel

Spridda skurar
av oorganiserade röster
smattrar hagel mot medvetandet

En blytyngd av vemod
hänger i mina revben
i mina ögon
i mitt kön

Värken
slungar svaghet
genom hela kroppen

Solen har gått ner
så många gånger nu
att jag knappt klarar av
att se det mer




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-18 00:19



Bookmark and Share


  madinsane
jisses jesus, vilket slutstycke!
dessutom gillar jag skarpt hur du styckat upp det.
och vemodet är som en blöt trasa i fejset.

mycket snyggt och tilltalande!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand