Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så enkelt jag tänker när jag sitter på tåget med mp3spelaren...ögon följer fönstrets bildspel och jag drömmer mig bort


Tid

Från plats till plats
tid och rum passerar
genom ett hav av snö
aldrig att återvända

Instängd i en värld av toner
sökandes efter mönster
ljuset bryter mörkret
alltid att segra

Gårdagens framtid
imorgon ett minne
en lyckans känsla
frodas i ögonblicket




Fri vers av LadyFool
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-05-18 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool