Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molniga tankar i maj

 

Efter ett par mulna majdagar

har vinden vispat undan molnen

 

I Killiney-bukten ligger havet

                         som ett jättelikt blåbär

mörkblått och moget

 

De små molnen i horisonten flyr

med lila mjölk i magen




Fri vers av Regina E
Läst 783 gånger
Publicerad 2007-05-18 13:55



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Gillar blåbäret och havet ja...
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan