Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att växa om sig själv

 

kastad tillbaka

till högstadiekorridorer,

ett osäkerhetsfamlande efter

 

åsikter eller second opinions

drömde jag att ni fällde domen

 

gav jag er makten att tycka

och med ryggen sådär

nästan onaturligt rak

dolde jag känslan av knivhugg

 

och där kan man hitta mig

kvällar det hörs fnitter

från tonårsfyllor

 

där går jag förbi

med ögonen i skorna

men förbi och bort

 

mot bekvämare platser

för det går att luta sig tillbaka

nu, och att ha blivit stor




Fri vers av molly crayons
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons