Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan




En snyfthistoria att ignorera

Det blir som det blir
och jag blir ett sammanbrott
som inte kan söva mig själv

så mycket känslor i vägen
så många tårar
och rispor mot min handled
(för många på 20 sekunder)

men det var rätt åt mig

tårarna kunde lixom inte sluta falla
jag fasar för morgondagens
söndergråtna ögon
och att jag ska ha t-shirt
för att alla ska se och dömma

MITT STRAFF, FÖR JAG HATAR UPPMÄRKSAMHETEN

 

(och jag hoppas jag får ärr
för jag ska alltid få lida)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:07



Bookmark and Share


  Sariz88
Naww..en sorglig text. Skulle härmed vilja skicka lite värme så att du kommer tillbaka ut i ljuset där du liksom alla människor hör hemma. Så att du får njuta av solens värmande, härliga strålar!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka