Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen fattar .


Rimm om artonde och nittonde maj

 

Håll i min hand
min sko med sand

låg linning på byxor
gränskrigsyxor

studsbollsäng
salamandersäng

rutan på mitt sätt
varken fel eller rätt

vi mot världen
kyssar på färden

erotisk massage
gränssabbotage

busskrångel
muckelhångel

äta glass över tåg
blottningar ingen såg

gitarrsånger
lite jag-lämnade-dig-ånger

en handled att skydda

- Jag ringer dig
om det händer igen älskling.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-05-19 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka