Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland löper hjärnan amock, ofta händer det när kroppen gör alltför ont.


Negativ hjärngympa

 

Hackelihackelihack...
Knakeliknakeliknak...
Bulleribulleribull....
Stönelistönelistön....
Värkelivärkelighet...

Svartelisvartelisvart
Räddeliräddelirädd...
Alleliallelialena...

2007.04.19




Fri vers av Lena Renman
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-05-22 15:08



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Precis så har låtit i min hjärna den senaste tiden! Tusen saker som slåss om platsen där....
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman