Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt hav

 

 

Vill simma i det varma vattnet

kristallklart blått

vit sand på botten

 

Vill känna solens strålar

måla min hud

gyllenbrun

 

Men jag är rädd

alldeles livrädd

att vågorna ska föra mig ut

och jag trasas sönder

mot de vassa klipporna




Fri vers av Jojo
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 11:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vackert och poetiskt
2007-06-21

  Rosmarin
men, i ett sånt hav som du beskriver så är väl inte vågorna så farliga?
2007-05-20

    ej medlem längre
Vilja men inte våga...en sån ångest som hindrar livet! Igenkännandefaktor HÖG!
Bokmärke!!
2007-05-19

  Marreb
Man riktigt känner hur skört och sårbart det känns. Igenkännande vackert målat.
2007-05-19

  Jorska
Mmm, rädslan hindrar oss ibland från att nå dit vi innerst inne vill.
Vacker, varm och mycket tänkvärd text.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo