Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan upphör aldrig


en dag

Mina ögon stirrar
ut i evigheten
men får inget svar

den del av mig
som hör dit
längtar

den andra
är livräddd

sakta sakta
dras jag dit

en dag
ska jag och evigheten bli ett
en dag







Fri vers av Highend
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-05-19 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend