Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad


Jag vädjade och bad inom mig
ville inte vara i den verklighet
jag befann mig
nätterna var mörka när mina
innersta tankar fick spelrum
ropade ut min smärta över att

vara fångad i det som var


inväntade att det skulle vara över
att jag skulle få mod att lämna
ingen visste eller fick veta

min hemlighet


När dagen grydde kom nytt mod att
stanna kvar
nya tankar plats för att övertyga
levde i en värld på låtsas
där jag var lycklig

ville ej se orkade inte




Fri vers av sunnanvind
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-19 14:24



Bookmark and Share


    Lindizz
En mycket stark och gripande text, om att känna sig förtvivlad och fången inombords...mycket bra skrivet.
2007-05-28

    Maria Malm
Att leva i en låtsasvärld är jobbigt..fängslande rader om stor smärta..
2007-05-20

  Lars Granlöf
Jo verkligheten är nog den verkliga \"på låtsas\"
2007-05-20

  issac.a.m
Tankar belägrar dig med uttryck som blir aldrig sagda
därefter lämnar de dig sökande efter rester av din sömn.
Starkt,starkt känsla i dina ord...
2007-05-19

    JJ VIP
Att blunda kan visserligen innbära lindring, men kan också innebära att man föråder.....andra och sig själv....Fin dikt om något mycket svårt! Mvh. JJ.
2007-05-19

  Leif Furstedt
En stark och naken text, som andas nya tag mellen raderna, tro...
2007-05-19

  nettizen
nej...ibland är det lättare att bara stänga av och stänga in..... igenkännes.....
Starkt om vemodets fängelse.
2007-05-19

  devilsangel
stark och vemodig text.. Att känna sig fången...inte komma loss, maktlös, förtvivlad..
Det finns mycket styrka och kraft mellan raderna, hopp, känns som det har vänt...

Mycket bra skrivet!!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind