Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga släppa kontrollen


drömmer om den du var
den tiden innan
vemod och sorg
minnet som sviker
lurar och förgör
kan drömmens dunkla spel
vara en sanning
på något plan
är det en minnesbild
som målas i sömnen
eller en förutsägelse
en utopisk dröm
om något som väntar
modet att släppa taget
och våga
kanske kan dunklet skingras




Fri vers av illvette
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-05-19 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette