Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av osanningar

Förlåt mig för alla lögner
allt osant jag har sagt
men jag gör det för att skydda mig
från allt som jag ogillar

verkligheten

Förstår du mig verkligen inte alls?
Att jag inte gjort det för att såra,
utan för att skydda mig
för att jag är rädd för allt det där

i den stora världen

Så förlåt mina snedsteg,
mina dagar av osanningar
men jag gjorde det för att slippa allt
allt som jag hatar.




Fri vers av Gone
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-05-19 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone