Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


städning


vårstädningens
tre högar: kasta, spara
förhandlingsbara




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 10:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
hahahahaha
2007-05-21

  © anakreon VIP
Less is more!
Fnissande applåd!
Carl-Erik
2007-05-20

  Cris
Ååh.. jisses.. du påminner mig om att jag borde också..
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP