Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven då vissa man känner tycker man ska vara mer alvarlig så här är en till dom o ta mej faaaaaaaaaaan den sista hehe läs o va glad hoppa när ni vill hopp hopp


Lugn i lycklighetens dans


Hur kan man minnas när molnet ligger över en

Hur kan man tänka när fler moln skymmer sikten

Hur kan man känna kylan när solen lyser


Kan man hoppa lycklighetens dans i ödets regn

Kan man hoppa över sej själv o ta ett bättre kliv

Kan man hoppa för hoppandets skull o hoppas man landar i mjuka moln

Får man känna lugn

Får man känna värme

Får man känna nåt alls


Tankar i natten
Tankar i mardrömmen
Tankar i ensamheten

Hur kan man minnas att man kan hoppa när man knappt kan ta ett kliv
Får man då känna lugn i lugnets värme som sprider sitt ljus av hopp
Kan man då tänka i lugnet av natten vilken underbar dröm






Fri vers av Mr.painter
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter