Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojämna slag


Hjärtslag av ojämna slag
inombords känns allt i kras
utan att förglömma minnen
som om de vore här idag

Ögon som tindrar
av vilja och kraft
som en våg den når
hjärta och själ

sakta sakta sjunker
hoppets gnista liv
med handen utstäckt

Söker själen

Efter kärlek och nytt liv



 




Fri vers av Lindizz
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-20 13:01



Bookmark and Share


  devilsangel
vacker längtan i denna dikt, mycket fint vännen
2007-05-25

  issac.a.m
Söker själen

Efter kärlek och nytt liv

längtan efter kärlek och närhet,Vackert
2007-05-20

  Lars Granlöf
Mina ögon tindrar då jag läser
med vilja och hjärta. =)
2007-05-20

    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet om kärlekslängtan!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz