Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetet

En gång är ingen gång
Alla är värda en andra chans.




Fri vers av vinternatten
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-05-20 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten