Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JM


Père Lachaise

jag möter människor vid graven
i paris, det är vår
den nya tiden går så fort
kom älskling &
tänd min slocknade låga

jag flyr från människor i staden
i sverige, det är höst
den gamla skolan dör ut
kom älskling &
rädda mig från denna plåga

spirituell
sensuell
vart tog du vägen?

intellektuell
sexuell
vad kom ivägen?

jag ler mot henne under solen
i drömmen, det är ljust
den magin återvänder alltid
kom älskling &
tänd mig slocknade låga




Fri vers av J P
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-05-20 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P