Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aporna

 

Tåget är fullt av små apor. Dom tjattrar,
skriker, hoppar, klättrar. Dom känner
inte att dom är för nära. Jag drar ihop
varje del och skjuter ut varje tagg. Mig
ska dom inte få äta. Jag morrar dovt åt
en apa som trampar mig för nära.
Förvåning. Jag morra igen och den
backar. Jag nästansomnar igen.




Fri vers av Annette Andersson
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 17:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Närgångenhet kan kännas jobbigt....
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson