Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planer

För de flesta
är det viktigare att
utsikterna för framtiden
är ljusa

än att de har det bra
just för stunden.




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-03-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP