Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-06-30


Kadaver

Så underbart
Att dricka ur din kropp
Så underbart
Att skrika högre än dig
Så underbart
Att se din insida
Dina ord utan hinder
Så ...




Fri vers av Aleph Omega
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 21:59



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
det är underbart :)
och underbart skrivet dessutom
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Aleph Omega
Aleph Omega