Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett monster i min källare

Jag har ett monster
i min källare.
Det skriker
och vrålar
och vill ut
nästan jämt.
Ibland släpper jag upp det
från källaren
men inte ut.
Det stökar till
och förstör
och står vid dörren
och vill ut.
Det måste se hemskt ut
utifrån.
En gång
öppnade jag dörren.
Jag fick skulden
så klart
så nu släpper jag upp det
från källaren
men inte ut.




Fri vers av Aleph Omega
Läst 732 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 17:39



Bookmark and Share


  Frågetecken?
Oj!
Jag vet inte vad det var med den här dikten,
men jag tyckte verkligen om den.
vet ej om det är jag som har konstig smak
eller om det är du som skriver bra,
men jag gillar den skarpt iallafall
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Aleph Omega
Aleph Omega