Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-05-28


Dina sår i mig

Du gjorde ont
Din smärta rann över

Dina sår läkte inte
Dina ärr bleknade inte

Du blev aldrig bättre

Du sårade
Du skadade dig själv

Dina minnen brände dig
Du existerade

och nu mår du bra




Fri vers av Aleph Omega
Läst 641 gånger
Publicerad 2007-05-28 02:02



Bookmark and Share


    GaiaKaja
det är fint att det går att ta sig vidare från det vidrigt självdestruktiva, hoppas att din vän fortfarande är vän med sig själv!
2008-03-25

    Agnieszka
Du skriver bra. kanske berör den här mig extra mycket. känns så brutal rakt på.
säger precis som stannar_kvar, fortsätt skriv!
2007-08-27

  stannar kvar
Du skriver ju riktigt bra! Fortsätt skriv, snälla du, det här är riktigt trevlig läsning =)
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Aleph Omega
Aleph Omega