Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skämtar ca 1 gång i veckan. Ca 0.1% av mina skämt är matteskämt. Ca 1% av alla jag möter har humor kompatibel med min. Ca 0.1% av alla jag möter har de rätta mattekunskaperna. Slutsats: Det kommer ta ca 2 miljoner år innan jag lyckas igen.


Skämtet

Jag gillar funktioner som är C-oändlighet
Jag gillar mjuka och fina kurvor
Alla skrattade
och jag insåg
att jag aldrig mer
skulle lyckas
med ett matteskämt




Fri vers av Aleph Omega
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 22:55



Bookmark and Share


  mollypop
Jag gillar den
Ger en känslan av att du vill räcka till mer än vad du känner att du lyckas med. Så känner jag mig också.
Men jag har inte mattekunskaper nog att förstå dina skämt.
2007-11-03

  Sanningsägaren VIP
Jo nog lyckades du
och plockar du versalerna
i början av varje rad
så kommer du fan upp
i D-högsta klasserna
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Aleph Omega
Aleph Omega