Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet haiku försök...


lövsprickning


daggprydda unglöv
viskar och skrattar med dig
kylan är förbi




Bunden vers (Haiku) av illvette
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-05-21 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette