Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Björn Mellgren



(han spelade och vi lyssnade och jag spelar fortfarande Pink Floyds W Y W H,
och texten är ännu mer giltig nu än då, när vi var 20)


Några minuter återstår

tills

det är ett år sedan

han omsorgsfullt

tätade bilen

och lättade






Fri vers av MissTrixie
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-05-21 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie